Suomen Hälytin ja Turva-asennus Oy

Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvontaa käytetään pääosin täydentämään jo muita olemassa olevia turvallisuusjärjestelmiä. Kameravalvontajärjestelmä koostuu valvontakameroista, jotka valitaan aina kameran käyttötarkoituksen ja käyttöolosuhteiden mukaan, digitaalisesta tallentimesta, paikallisista monitoreista sekä mahdollisesta kuvansiirrosta valvontapisteeseen. Kameravalvontatuotteista olemme valinneet alan johtavia tuotteita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja vahvoja ja luotettavia merkkejä.

Etävalvonta- ja etäkäyttömahdollisuus

Kameravalvontajärjestelmiin voidaan liittää monipuolisia etävalvonta- ja etäkäyttöpalveluita, jotka Käytössämme oleva hälytyskeskus tuottaa. Esimerkiksi hälytystilanteissa hälytyskeskukseen luodaan automaattinen kuvayhteys kohteeseen tilanteen toteamiseksi.

Kulunvalvontajärjestelmät

Tarjoamme monipuolisen kulunvalvontajärjestelmän rikosilmoitinjärjestelmän ominaisuuksilla.

Kulunvalvontajärjestelmän avulla voidaan estää asiattomien henkilöiden pääsy tiloihin ja erilaisia kulkuoikeusmäärityksiä käyttäen, voidaan myös oman henkilöstön kulkuoikeuksia rajata. Kulkuoikeuksia voidaan määritellä niin ovikohtaisesti kuin kellonaikoihin perustuen.

Rikosilmoitinjärjestelmät

Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu kaikkiin tiloihin, joiden valvontaa ja turvallisuutta haluat vahvistaa. Se on erinomainen ratkaisu esimerkiksi liiketiloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja varastotiloihin, koteihin. Rikosilmoitinjärjestelmä välittää ja tallentaa tilojesi turvallisuudesta  tietoa, josta on hyötyä jälkikäteen tilanteiden selvittämisessä.

Laadukas rikosilmoitin järjestelmä havaitsee kaiken. Muun muassa liikeilmaisimista ja sensoreista muodostuva rikosilmoitinjärjestelmä valvoo väsymättä tilojesi turvallisuutta. Järjestelmä valvoo ovia, aukkoja, ikkunoita ja yksittäisiä kohteita. Halutessasi järjestelmään voidaan yhdistää myös kameravalvonta ja palovaroitinjärjestelmä. Jos se havaitsee jotakin poikkeavaa, lähettää se hälytyksen vartiointiliikkeeseen ja esimerkiksi viestin kiinteistön omistajan puhelimeen.

Järjestelmien huoltosopimus

Tilaa meiltä vaivaton huoltopalvelu! Rikosilmoitinjärjestelmän määräaikaishuollossa testaamme ilmaisimet ja irtikytkentöjen toiminnan. Varmistamme, ettei järjestelmään ole luotu ylimääräisiä tunnuksia ja että yhteydet vartiointiliikkeeseen toimivat moitteettomasti.

Turvallisuustekniikka

Turvallisuusratkaisussa voidaan hyödyntää myös olemassa olevaa tekniikkaa, jolloin tarpeettomat ja päällekkäiset tekniset ratkaisut poistetaan ja riski- sekä ongelmakohtien valvontaa tehostetaan. Turvatarpeiden muuttuessa huolehdimme luonnollisesti siitä, että kohteessanne on vaatimustasonne mukainen laitteisto. Palvelumme kattaa myös vuokrattavat rikosilmoitin- ja videovalvontalaitteistot.

Palovaroittimet

Tarjoamme kustannustehokkaan vaihtoehdon silloin kun hälytys ei saa jäädä puolitiehen. Laitteistosta saadaan ulos niin laitevika-, kuin palohälytystiedot. Linjavikavalvonta toimii siten, että ip-vastaanotin valvoo määräajoin yhteyttä. Jos linja jostain syystä katkeaisi, niin vastaanotin antaa hälytyksen. Hälytyksensiirtotienä toimii adsl-yhteys ja varalla on gprs-verkon yli toimiva yhteys, näin ollen siirtotiet ovat täysin toisistaan riippumattomia ja linja on tosiasiallisesti kahdennettu antaen mahdollisimman suuren toimintavarmuuden.