Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu kaikkiin tiloihin, joiden valvontaa ja turvallisuutta haluat vahvistaa. Se on erinomainen ratkaisu esimerkiksi liiketiloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja varastotiloihin, koteihin. Rikosilmoitinjärjestelmä välittää ja tallentaa tilojesi turvallisuudesta  tietoa, josta on hyötyä jälkikäteen tilanteiden selvittämisessä.

Laadukas rikosilmoitin järjestelmä havaitsee kaiken. Muun muassa liikeilmaisimista ja sensoreista muodostuva rikosilmoitinjärjestelmä valvoo väsymättä tilojesi turvallisuutta. Järjestelmä valvoo ovia, aukkoja, ikkunoita ja yksittäisiä kohteita. Halutessasi järjestelmään voidaan yhdistää myös kameravalvonta ja palovaroitinjärjestelmä. Jos se havaitsee jotakin poikkeavaa, lähettää se hälytyksen vartiointiliikkeeseen ja esimerkiksi viestin kiinteistön omistajan puhelimeen.

Järjestelmien huoltosopimus

Tilaa meiltä vaivaton huoltopalvelu! Rikosilmoitinjärjestelmän määräaikaishuollossa testaamme ilmaisimet ja irtikytkentöjen toiminnan. Varmistamme, ettei järjestelmään ole luotu ylimääräisiä tunnuksia ja että yhteydet vartiointiliikkeeseen toimivat moitteettomasti.